Munkebo Boldklub | Vores historie
57
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-57,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Vores historie

Munkebo boldklubs historie

Munkebo Boldklub har en været en af Munkebos største og mest i øjnefaldende idrætsforeninger siden d. 03.07.1932. 
Munkebo Boldklub er ydermere en af de største idrætsklubber i hele Kerteminde Kommune. 
Vi er en erklæret bredde klub. Men vi gør vores yderste for at blive bedre – hele tiden. 

Hos os er der plads til alle som har lyst til at spille fodbold og være sammen med venner og veninder – uanset niveau. 

Vi er en klub i rivende udvikling. Vi havde alene sidste år en medlemstilgang på 9% i ungdomsafdelingen. Derudover har vi for alvor fået sat skub i vores seniorafdeling hvor vi fornyelig har startet et 3-4. herrehold. 
Der er kort sagt en fornyet lyst til ikke bare at spille fodbold. Men også være en del af det fællesskab som fodbolden giver – på tværs af eventuelle skel. 

Derudover har vi i alt 35 mand som er aktive på vores frivillig-liste. Det er folk der giver en hånd med når der er praktiske opgaver der skal løses eller arrangementer som skal afholdes udenfor klubbens regi og som klubben tjener en skilling på. 
Alle sammen med en fælles interesse – Munkebo Boldklub og det fællesskab det giver. 

De mange medlemmer og frivillige skaber en rigtig god ånd, både på hjemmebane og udebane og selvfølgelig vi er på længere ture. De – medlemmerne – er fantastiske repræsentanter for klubben og byen uanset hvor vi spiller i landet.

Vi er, i Munkebo Boldklub, ivrige efter at udbygge og pleje vores samarbejdspartnere meget mere. 
Vi er fuldt bevidste om at sponsorer/samarbejdspartnere er en undværlig del af vores klub. 
Vi er ivrige efter at få flere samarbejdspartnere. Flere der har tid og lyst til at være en del af vores og byens fællesskab.