Munkebo Boldklub | U15 drenge – Referat af træningskamp lørdag den 4/3 2017, Otterup – Munkebo
566
post-template-default,single,single-post,postid-566,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

U15 drenge – Referat af træningskamp lørdag den 4/3 2017, Otterup – Munkebo

U15 drenge – Referat af træningskamp lørdag den 4/3 2017, Otterup – Munkebo

I lighed med holdets første træningskamp, så blev lørdagens kamp mod Otterup også afviklet over 3 x 25 minutter. Otterup virkede mest klar fra start. De var os fysisk overlegne på de fleste pladser, hvilket måske skal ses i lyset af, at der på vores hold til kampen var 8 ud af 14 drenge som fortsat må spille U14 fodbold. Vores markeringer i 1. halvleg var alt for løse og vores kæder stod alt for langt fra hinanden. Otterup bragte sig fortjent foran direkte på frispark efter ca. 10 min. spil, men senere fik Greiner udlignet på kampens flotteste mål, hvor han efter en dyb stikning fra Elias afdriblede målmanden og lagde bolden stille og roligt i målet. Kort tid efter kom Otterup på 2-1 efter en forsvarsfejl, hvor vores ellers bundsolide midterforsvarer får lagt en for kort bold tilbage til vores målmand Patrick. Kort før pausen får vi så udlignet til 2-2 på et selvmål af Otterup, hvor Greiner får presset en forsvarer tæt inde foran målet til at sparke bolden ind i eget mål. Tænker at Greiner virker skarp i år. Han har allerede scoret flere mål i år end han har gjort sammenlagt i alle de år han har spillet J .

Stillingen var herefter 2-2 efter en 1. halvleg, som vi som hold ikke var helt tilfredse med. I pausen fik vi talt om, at det var vigtigt, at vi stod mere kompakt på banen og at vi skulle tilbyde os noget mere. Valdemar blev rykket fra kanten og ind på den centrale midtbane, hvilket bl.a. var medvirkende til, at vi blev mere boldfaste på midtbanen. 2. halvleg var meget lige, måske med et lille boldovertag til os, dog uden at nogle af holdene kom til de helt store chancer, så 2. halvleg endte målløs.

I 3. halvleg blev boldovertaget til os endnu mere markant. Vores 4-back-kæde samt målmand er efterhånden blevet rigtig gode til at få flyttet bolden fra side til side og med langt mere toldmodighed og ro på bolden end tidligere. Trods det store boldovertag så var vi i de første 20 min. aldrig rigtig farlige. Så som det så ofte sker, når man føler, at man har fuld kontrol over kampen, så mistede vi desværre bolden uden for vores eget straffesparksfælt og da vi efterfølgende laver en forseelse, som giver den udmærkede dommer muligheden for at dømme straffe til Otterup, tja så var vi med 5 min tilbage, lige pludselig bagud 3-2. Vi forsøgte forgæves med, at flytte flere spillere frem i angrebet. Det tætteste vi kom på en udligning, var et skud fra Mads Johansen fra en spids vinkel, som målmanden flot fik pareret op på oversiden af overliggeren.

Slutresultatet blev herefter et nederlag på 3-2, men overordnet set en absolut godkendt indsats af drengene. Udgangspunktet for mig har hele tiden været at få forsvaret til at fungere i forhold til opdækning og opspil, hvorefter de næste fokusområder bliver midtbanen og angrebet. Som træner så “elsker” jeg at tabe, for så er der noget at arbejde med J . Men det er nu sjovest at vinde J .

Jeg ser frem til de næste træningspas/kampe.

Træner

Søren Nielsen