Munkebo Boldklub | Referat – U15 drenge – træningskamp fredag den 17/3 2017, Kerteminde – Munkebo
631
post-template-default,single,single-post,postid-631,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Referat – U15 drenge – træningskamp fredag den 17/3 2017, Kerteminde – Munkebo

Referat – U15 drenge – træningskamp fredag den 17/3 2017, Kerteminde – Munkebo

U15 drengenes tredje træningskamp blev spillet på Langeskovs kunstgræsbane. Modstanderen var Kerteminde, hvor det på forhånd var aftalt, at kampen skulle afvikles over 2 x 40 minutter (U15 spiller normalt 2 x 35 minutter) samt at en af deres trænere skulle dømme kampen.

Kerteminde startede i et meget højt tempo, hvor de spillede rigtig flot fodbold i det første kvarter, dog uden at komme til de helt store chancer. Langsomt fik vi kæmpet os ind i kampen og fik også spillet til at flyde lidt bedre som halvlegen skred frem. Ved pausen stod der 0-0, hvilket vi resultatmæssigt kunne være bedst tilfredse med. I pausen fik vi talt om vigtigheden af, at vores markeringer skulle være meget tættere på vores modstandere samt at få skubbet vores 4-back kæde frem på banen, så der ikke var så lang afstand mellem vores kæder.

Som jeg husker det – måske set med ”gule briller”, så tilhørte 2. halvleg, specielt de sidste 15-20 minutter vores drenge. Der blev virkelig gået til den i nærkampene og til tider blev der også spillet rigtig flot fodbold. I den sidste periode af kampen var der flere gange optræk til, at vi kunne score det afgørende mål, men det blev hele tiden ”lige ved og næsten”. Det tætteste vi var på en scoring, var ved et direkte frispark, som Mads J. sparkede på overliggeren. Bedst som man stod og tænkte, at resultatet 0-0 ville være et fair resultat mellem to hold som virkelig havde leveret en ”mandfolkedyst”, så fik Kerteminde – i dommerens tillægstid – tilkendt et frispark på kanten af straffesparksfeltet, helt ude i den ene side. Frisparket blev taget og efter lidt ”ping pong” inde foran vores mål, så scorede Kerteminde sejrsmålet til 1-0 L.

Lige efter kampen var drengene og jeg naturligvis skuffede, men nu her hvor kampen er kommet lidt på afstand, så er jeg overordnet set meget tilfreds med drengenes indsats og udvikling. Eksempelvis udviser Patrick i målet mere og mere ro og får sat spillet rigtig fint i gang når han modtager bolden. Mahmoud og Mathias viste også at de kan tilføre holdet lidt lækre detaljer a la Laudrup finten. Så alt i alt en absolut godkendt indsats af hele holdet.

I den kommende weekend deltager vi i Øens Hold Cup i Horne, hvor drengene skal spille 4 hele kampe mod hold fra Jylland og Sjælland, så her bliver der rig mulighed for at få flere detaljer på plads inden turneringen går i gang lørdag den 1. april 2017.

 

Træner

Søren Nielsen