Munkebo Boldklub | Referat – U15 drenge, Rudkøbing – Munkebo, søndag den 30.04.2017
689
post-template-default,single,single-post,postid-689,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Referat – U15 drenge, Rudkøbing – Munkebo, søndag den 30.04.2017

Referat – U15 drenge, Rudkøbing – Munkebo, søndag den 30.04.2017

I søndagens kamp skulle Munkebos U15 drenge en tur til Rudkøbing, som i deres første tre kampe havde spillet nogle meget ”tætte” opgør.

Fra kampens start viste drengene fra Rudkøbing, at de var vores drenge fysisk overlegne og flere af dem var også teknisk dygtige, hvilket resulterede i at de var spilstyrende. Rudkøbing bragte sig meget tidligt foran 1-0. Men i det 9. min. blev Mahmoud sparket ned bagfra, hvilket kampens dygtige dommer takserede til et meget velfortjent rødt kort. Med en spiller i overtal i resten af kampen, så virkede det som om, at Munkebo drengene i resten af 1. halvleg fik troen tilbage på, at kampen kunne vindes. Det lykkedes dog ikke at få tilspillet sig de store chancer, så halvlegsstillingen var 1-0 til Rudkøbing.

I starten af 2. halvleg kom så udligningen ved Tobias ”Dolberg”, som fulgte op efter målmandens parering af Greiners langskud. Til trods for at Rudkøbing var en spiller i undertal i størstedelen af kampen, så var de i boldbesiddelse 70-80 pct. i anden halvleg. Med ca. 15 min igen, så lykkedes det langt om længe Rudkøbing at bringe sig fuldt fortjent foran 2-1 på et fantastisk flot langskud som ramte underkanten af overliggeren og gik i mål.

Vores drenge virkede i den grad trætte og blev konstant presset tilbage på banen af et godt fightende og spillende Rudkøbing hold. De sidste 5 min. forsøgte vi at satse med 3-4 angribere, for nærmest i et desperat forsøg at fremtvinge en udligning. I kampens sidste minut rev Greiner – trods Rudkøbing spillers ihærdige forsøg på at rive trøjen af ham – sig fri af modstanderen og lige som man ventede, at nu skød han på mål fra en spids vinkel, så lagde han stille og roligt på tværs til Tobias ”Dolberg” som stille og roligt ”lagde” bolden i målet med en inderside til slutresultatet 2-2, til stor jubel for Munkebo drengene.

Set i bakspejlet så var der tale om det man i sportens verden kalder et ”tyveri”. Rudkøbing havde både spil og chancer til at få afgjort kampen til deres fordel og som så ofte set, når man ”glemmer” det, så slår modstanderen til sidst i kampen.

Så holdet fik slettet det grimme 0 på pointtavlen. Vi glæder os til at tage udfordringen op mod næste weekends modstander, topholdet Ejby/Gelsted som har vist skræmmende styrke i deres hidtidige kampe.

Træner

Søren Nielsen