Munkebo Boldklub | Referat U15 drenge, OB – Munkebo, lørdag den 08.04.2017
669
post-template-default,single,single-post,postid-669,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Referat U15 drenge, OB – Munkebo, lørdag den 08.04.2017

Referat U15 drenge, OB – Munkebo, lørdag den 08.04.2017

Munkebos U15 drenge skulle i forårets anden kamp forsøge, at rejse sig oven på det store nederlag i sæsonpræmieren. Dagens modstander var OB, der i de sidste par år har spillet i henholdsvis Mesterrækken og senest i efteråret 2017 i den bedste A række. Efter en længere vandretur fra Ådalen over på dyrskuepladsen, hvor kampen skulle spilles, så havde jeg allerede inden kampstart på fornemmelsen, at der måske lå og ventede et nederlag igen, for flere af OB drengene var garder høje og så fodboldmæssigt ud til at være ok. Og da vi samtidig var hårdt ramt af afbud fra nogle af vores ”bærende” spillere, så kunne det på forhånd godt ligne et 1 tal på ”tipskuponen”.

Kampens dommer var i øvrigt en 15 årig dreng, der havde sin debut som 11 mands dommer. Han gjorde det aldeles fremragende.

OB startede kampen med, at lægge et højt pres på vores banehalvdel, hvilket resulterede i et par hurtige scoringer. For vores drenge var der tale om meget svære arbejdsbetingelser, for OB drengene var over dem med det samme, så det blev ikke meget vi havde bolden i 1. halvleg. Resultatet ved halvleg var en fortjent 4-0 føring til OB.

I 2. halvleg kom vi langt bedre med i spillet og fik dog også spillet os til et par halve chancer, dog uden det resulterede i scoringer. OB var til gengæld langt skarpere på deres chancer, så slutresultatet blev en meget fortjent 7-0 sejr til OB.

Vores drenge gjorde hvad de kunne, specielt i 2. halvleg løftede de deres spil, men nogle gange må man bare erkende, at modstanderen er en klasse eller to bedre. Vi benyttede 2. halvleg til at afprøve nogle af spillerne på nogle uvante pladser, så de også kunne fornemme, at det ikke altid er så let, eksempelvis at spille i midterforsvaret og forsvare, når man er i undertal, lige som det at spille på den centrale midtbane kræver at man er hårdt arbejdende og hurtig tænkende, for der er oftest mange folk omkring en ”inde i maskinrummet”.

Vi ser frem til de kommende kampe og håber på, at vi inden for nær fremtid kan få slettet 0´et på pointtavlen.

 

Træner

Søren Nielsen