Munkebo Boldklub | Referat – U15 drenge – Munkebo – Rudkøbing, lørdag den 10.06.2017
707
post-template-default,single,single-post,postid-707,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Referat – U15 drenge – Munkebo – Rudkøbing, lørdag den 10.06.2017

Referat – U15 drenge – Munkebo – Rudkøbing, lørdag den 10.06.2017

Siden det seneste referat fra kampen mod Ejby/Gelsted, der blev spillet den 5/5, så har U15 drengene spillet yderligere 5 kampe, som alle – dog med undtagelse af kampen mod Strib som endte med en stor sejr på 1-8 til Munkebo – har været meget tætte opgør, hvor vi med de små marginaler på vores side måske kunne have stået med lidt flere point på bundlinjen.

Den seneste kamp som blev spillet på hjemmebane mod topholdet fra Rudkøbing, som samtidig var det suverænt bedst spillende hold vi havde mødt i første runde. I øvrigt i en kamp, hvor Rudkøbing fik tildelt et rødt kort allerede efter 9 minutter og alligevel igennem hele kampen formåede at presse os helt i bund. At vores drenge så formåede at udligne til 2-2 i kampens sidste minut, måtte betegnes som værende et af de største ”tyverier”.

Nå tilbage til lørdagens returopgør, hvor drengene og jeg var opsatte på, at se om ikke vi kunne drille Rudkøbing lidt, ved bl.a. at lægge et højt pres på deres bagerste. Rudkøbings drenge var væsentligt større end vores drenge, så vi havde aftalt, at vi blev nødt til at få flyttet bolden lidt hurtigere end vi plejede, for derved at undgå alt for mange fysiske dueller. De første 20 min af kampen bølgede spillet frem og tilbage. I denne periode var der flere gange optræk til en scoring til hjemmeholdet og efter flot pasningsspil lykkedes det Jonas N. med en fin indenomsaflevering, at spille Jonas O. fri i dybden og med en behersket inderside udplacerede Jonas O. målmanden til en velfortjent 1-0 føring. Senere i halvlegen udlignede Rudkøbing til halvlegsresultatet 1-1.

I anden halvleg bragte Rudkøbing sig foran 1-2 på et direkte frispark som blev braget ind via underkanten af overliggeren. Det var en kamp, hvor der virkelig blev gået til stålet og hvor Rudkøbing var mest på bolden i 2. halvleg. Jonas O. blev efter lidt småspil sendt af sted ude på venstre kant og efter at have snydt et par mand inde i feltet, hel nede ved baglinjen, så fik han den spillet tæt ind foran målet, hvor det lykkedes Greiner, at få prikket bolden i kassen til 2-2. Herefter blomstrede vores drenge op i en kort periode, men da Rudkøbing med ca. 10 min igen kom foran, så blev vi nødt til at satse hele butikken. Elias som normalt er vores suveræne styrmand i midterforsvaret, blev rykket op på den centrale midtbane, hvilket resulterede i, at der kom lidt mere fart over midtbanen. Da den oprindelige spilletid var udløbet, blev vi tilkendt et frispark 10-15 meter inde på Rudkøbings banehalvdel. Frisparket blev lynhurtigt taget af Jonas N. som sendte Elias afsted i dybden. Elias takkede for afleveringen ved, at hamre bolden ind i netmaskerne, til stor jubel for holdkammeraterne. Rudkøbing fik givet bolden hurtigt op og igen fik vi bevist, at hjørnespark og andre dødbolde, der er vi ganske enkelt ikke gode nok til at få clearet bolden væk fra farezonen. Der er for mange som ”kigger på”, i stedet for bare at være aggressive og få ”losset kuglen ad h til” J. Kort sagt Rudkøbing scorede til 3-4 i det allersidste sekund og dermed ligger de før sidste spillerunde til at blive en velfortjent vinder af rækken.

Som helhed kan drengene være stolte over deres indsats. Nogle gange er de små marginaler med en, andre gange tilsmiler heldet modstanderen. MEN heldet tilsmiler oftere dem der opsøger det, så det må vi arbejde på J.

Vi ser nu frem til forårets sidste turneringskamp, hvor vi møder Ejby/Gelsted på udebane lørdag den 17/6 2017 kl. 11.00.

 

Træner Søren Nielsen