Munkebo Boldklub | Kontingent overgår til kortbetaling
25
post-template-default,single,single-post,postid-25,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Kontingent overgår til kortbetaling

Kære Medlemmer

Vi har tidligere udsendt kontingentopkrævning via girokort, men det har igennem længere tid været ønsket blandt medlemmer at der skulle mere digitalisering til.

Vi har nu løftet det til et niveau således det er mere tidssvarende.

I vil i løbet af små 14 dage modtager I en mail med meddelelse omkring opkrævning af kontingent, samt et link i samme mail som der skal trykkes på. Det følgende skærmbillede fortæller hvor meget der skal betales. I dette skærmbillede skal der også accepteres betalingsvilkår. Når der er sat et flueben ved dette billede ledes du til næste skærmbillede, hvor det er selve oplysning om dit kontokort der skal bruges. Når dette er gjort skal dette skærmbillede accepteres og kontingent er dermed betalt.

Opmærksomheden henledes specielt på at kontingentopkrævningen bliver sendt via mailadresser, hvilket kan give udfordring for de som har børn i en alderskategori hvor barnet ikke lige tænker over der kommer en kontingentopkrævning. Derfor vær opmærksom og spørg ind til om jeres barn evt. har fået en mail der indeholder en opkrævning af kontingent, hvor det er forældrene der står for opkrævningen.

Selve opkrævningen er for både forår og efterår 2016.

Såfremt der er nogen spørgsmål rettes henvendelse til:

Eigil Winkler på:

Ewinkler41@hotmail.com