Munkebo Boldklub | 3 Munkebopiger udtaget til DBU’s U14 talenttræning
414
post-template-default,single,single-post,postid-414,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

3 Munkebopiger udtaget til DBU’s U14 talenttræning

3 Munkebopiger udtaget til DBU’s U14 talenttræning

De 3 piger fra Munkebo Boldklubs U14, Josefine Olesen, Emilia Hallgren og Nadia Møller Hansen er efter en flot indsats henover efteråret, blevet udtaget til at deltage i anden halvdel af DBU’s U14 talenttræning efter årsskiftet. Da den fynske del i weekenden beskåret fra 38 til 20 spillere.

Pigerne deltager henover foråret på DBU’s U14 talentsamlinger, med henblik på at finde de 50 største talenter i Danmark (årgang 2003). Disse skal så efter sommerferien deltage på DBU’s U15 talenttræning. Denne trup skal så igen danne grundlag for udtagelsen af U16 landsholdet i 2018.

At Munkebo Boldklub er så flot repræsenteret, er et direkte resultat af et meget målrettet arbejde af Munkeboholdets 2 Henrik Rasmussen og René Mogensen. Et team som igennem flere år ikke bare har haft fuld fokus på teknik, taktisk forståelse og disciplin direkte efter DBU håndbogen, men også hvile og ernæring har indgået som et vigtigt parameter i spillernes oplæring.
Undervejs i efteråret har spillerne fra Munkebo repræsenteret klubben på fornemste vis ved blandt andet en miniturnering i Næstved, hvor den bomstærke forsvarspiller Josefine Olesen blev kåret som sit holds bedste og talentfulde målmand Nadia Møller Hansen blev kåret som stævnets bedste fynske keeper.

Der er nok ingen tvivl om at den mest udfordrede af de 3 er den teknisk stærke dribler Emilia Hallgren. Hun har været oppe imod et hav af dygtige fynske offensive konkurrenter og alligevel formået at manifestere sig med hårdt arbejde og et fantastisk gåpåmod.

At sådan en udtagelse ikke kommer af sig selv er de 3 piger et godt eksempel på. Udover deres daglige træning i klubben, målmandstræning ved Jakob Klokker og sammenlægningstræning med Kerteminde, ved Bjarne Pedersen, m.fl., har pigerne fået en stor hjælpende hånd fra Team Odense Q, i skikkelse af Claus Poulsen. Han har været behjælpelig med at skaffe pigerne ind til en fantastisk talenttræning hos Team Odense Q. Et skoleeksempel på hvordan samarbejde hjælper pigefodbolden.

Og så er der jo lige den med forældreopbakningen. Varm kaffe, lange underbukser, huer og handsker har været standardpåklædningen i efteråret for forældrene. En del kilometer og et hav af sms’er er det blevet til for at få tingene til at gå op i en højere enhed.

Første udfordring for Josefine Olesen, Emilia Hallgren og Nadia Møller Hansen i DBU, bliver den 15. januar i Vejen